Nieuws

Op 25 november 2014 verhuist het OOG, het Ondersteuningspunt Ondernemers Gent van de Stad Gent, naar een nieuwe locatie. Gentse ondernemers kunnen voortaan terecht op de gelijkvloerse verdieping van Administratief Centrum (AC) Portus in de Keizer Karelstraat voor vragen, advies en ondersteuning. 

De jury van de internationale MAPIC awards nomineerde Gent voor het tweede jaar op rij als beste stedelijke retailontwikkeling wereldwijd. De awards worden uitgereikt tijdens de MAPIC retailbeurs, die plaatsvindt van 19 tot 21 november 2014 in Cannes

Graag verwelkomen we u op maandag 17 november 2014 vanaf  18u30  in de Pacificatiezaal van het  Gentse Stadhuis voor een persoonlijk welkom en onderstaand programma:

Het crowdfundingplatform zal beschikbaar zijn voor Gentse initiatieven. Het kan gaan over creatieve oplossingen voor stedelijke uitdagingen in de wijken (non-profit), als over start-ups die op zoek zijn naar startkapitaal (profit).

Kom zondagshoppen op 14, 21 en 28 december 2014 of op 4 januari 2015.

Sinds 1 oktober mogen handelaars de totaalprijs van een kasticket afronden op 5 eurocent. Daar zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden.

Gent is de gaststad van de beurs Ondernemen in Vlaanderen. Die vindt plaats op 23 oktober. U kunt er ook het OOG vinden, het ondersteuningspunt voor Ondernemers van de Stad Gent. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

De Stad Gent zet met haar voedselstrategie Gent en garde in op een duurzamer voedselsysteem en wil onder andere ‘korte keten’ projecten ondersteunen. In het kader hiervan lanceert de Stad een wedstrijd waarbij 2 projecten ondersteund kunnen worden met elk 7.500 euro. 

Op 2 oktober 2014 won Stad Gent een Climate Star Award voor haar ambitieuze pilootproject waarin 15 bedrijven begeleiding kregen om hun energieverbruik te verlagen en dit structureel te verankeren in hun bedrijf. Goed nieuws: deze succesvolle energiecoaching voor bedrijven wordt uigebreid voor 110 Gentse bedrijven.

Hoe leg je je klanten eens extra in de watten? Door ze relaxed en sfeervol te laten shoppen. Dat is precies wat we gaan doen tijdens het extralange shoppingweekend van 3 tot en met 5 oktober. Op vrijdagavond en op zondag zetten meer dan 250  enthousiaste handelaars hun deuren open. 

Pagina's

Gemaakt door Digipolis
Met steun van volgende partners: