Nieuws

Wie wordt Dé Gentse ondernemer 2015? De twaalf finalisten zijn bekend

De Stad Gent lanceert als eerste stad in Vlaanderen een lokaal georiënteerd crowdfundingplatform

Laatste week om Stad Gent met de stadsvernieuwingsprojecten Bravoko en Krook aan de prestigieuze MIPIM-award te helpen. Stem op Gent vóór 9 maart

nieuwe sluis Terneuzen

Gent krijgt een nieuwe sluis in het kanaal naar Terneuzen. Nederland en België zetten samen hun schouders onder dit project, dat de huidige doorstroming zal versnellen, grotere schepen zal toelaten en meer bedrijven naar Gent zal lokken. Geplande scheepsdoop: 2021.

Waaraan denkt u bij ‘design’? Een eivormige stoel? Designers of ‘makers’ ontwikkelen naast producten nochtans ook diensten, processen en methodologieën. ‘Designdenken’ is goud waard voor ondernemers, maar vaak weten ze niet dat het bestaat en hoe ze het moeten toepassen. Dat verandert nu, met Ministry of Makers.

U hebt uw zoektocht naar de witte raaf gestaakt? Uw sollicitanten zijn divers en uw personeel intussen ook? De Stad Gent wil samen met u gelijke kansen creëren op onze arbeidsmarkt. Tower vertelt over zijn best practices. Deel ook uw inspiratie en word geïnspireerd op dit gratis event.

Het mooiste openluchtshoppingcenter van België? Gent. De middeleeuwse straten zijn het gedroomde decor waarin kleine en grote handelszaken bezoekers kunnen verleiden om hun producten en diensten te leren kennen. Het Business Improvement District Gent promoot Gent als winkel- en horecastad, brengt organisaties samen en sterkt zijn ondernemers. Ontmoet de BIG-partners.

Voor diverse centrumpleinen zijn er nu voorschriften die zullen zorgen voor een meer uniforme invulling van de terrassen.

In Gent laten we niets verloren gaan, ook de heerlijke overschotten op restaurant niet. Daarom lanceerde Stad Gent samen met Test-Aankoop het Restorestje, een handige doos om je restjes mee te nemen. Al in meer dan 50 Gentse restaurants kan je - zonder blos op de wangen - een Restorestje vragen.

Bent u een starter of overweegt u om een onderneming op te starten? Kom dan op donderdag 5 februari 2015 naar het MIAT.

Pagina's

Gemaakt door Digipolis
Met steun van volgende partners: